31 (0) 6 12 16 19 78 mail@cortenhuys.nl

Bad Bentheim

Bad Bentheim is een geschiedenisrijke stad vlak over de grens van Duitsland waar veel te beleven en te ontdekken is. Hier vindt u niet alleen tal van historische bezienswaardigheden, maar ook vele wellnessmogelijkheden dankzij de natuurlijke zwavelbronnen waaraan de stad rijk is. In Bad Bentheim, met haar karakteristieke kinderkopjes en smalle steegjes, barst het van de cultuur. Het historische pronkstuk van de stad is de Bentheimer burcht, een eeuwenoud kasteel dat al in de elfde eeuw bewoond werd en uitkijkt over de heuvels rondom de stad. U kunt ervoor kiezen om tegen een bescheiden entreeprijs de burcht zelf te verkennen, maar u kunt ook kiezen voor een rondleiding met gids, waarbij u de volledige geschiedenis van het kasteel leert kennen.

Bad Bentheim is een half uur rijden vanaf het CortenHuys met de auto.

Kijk voor meer informatie op: https://www.bentheim-duitsland.nl/

Proceed Booking

×