31 (0) 6 12 16 19 78 mail@cortenhuys.nl

Huize Hölterhof

Huize Hölterhof is geen gewone sauna, zelfs geen gewoon wellnessresort. Huize Hölterhof is uniek. Zodra je arriveert, voel je het al. Omringd door majestueuze bomen die het zonlicht filteren, ligt het fraaie landhuis in Engelse stijl. Binnen vind je onder meer het à la carte restaurant met uitgebreide keuken, het beautycentrum, de relaxruimten en de gezellige bibliotheek. Via de grote openslaande deuren kom je op het zonovergoten terras. Ook hier staan de comfortabele fauteuils en ligbedden voor je klaar. Je kijkt uit op de diverse baden en saunagebouwen. Alles met diezelfde luxe maar óók warme uitstraling. Geniet. Ervaar. Ontspan. En voel je daarna als herboren.

Dit alles op 7,5 kilometer afstand vanaf het CortenHuys.

Kijk voor meer informatie op: https://www.holterhof.nl/

Proceed Booking

×