31 (0) 6 12 16 19 78 mail@cortenhuys.nl

Kinderboerderij de Wesseler

Kinderboerderij De Wesseler ligt in het zuiden van Enschede naast het Wesselerbrinkpark. Jong en oud kunnen hier met de dieren knuffelen. Er leven veel verschillende dieren: van koe tot varken, van ezels tot schapen en geiten, maar ook een paard, konijnen, cavia’s zijn er te bekijken. Spelenderwijs raken de kinderen hier vertrouwd met de dieren en de natuur. Mensen van alle leeftijden kunnen zich prima vermaken. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen waar ze hun energie kwijt kunnen. In het aangrenzende park kan er gewandeld, gefietst en gepicknickt worden. In het pannenkoekenrestaurant “Le Pompidou” direct naast de kinderboerderij kan er wat gegeten en gedronken worden.

De kinderboerderij is 5 kilometer bij het vakantiehuisje vandaan.

Proceed Booking

×