31 (0) 6 12 16 19 78 mail@cortenhuys.nl

Omgeving

Bij het CortenHuys kun je genieten van serene rust in een bosrijke omgeving maar ook de drukte van de stad opzoeken als je dat wilt. Gelegen in het groene buitengebied van Twente en aan de rand van de stadsgrens van Enschede. De grens met Duitsland gemarkeerd door de oude grensstenen is aan het einde van de straat.

Het Cortenhuys bevindt zich te midden van vele prachtige natuurgebieden waar wij zelf ook regelmatig een bezoekje aan brengen.

In en rondom Enschede is er een grote keuze aan restaurants, zowel uitgebreid dineren als een snelle hap is mogelijk. Hier hebben we een paar restaurants uitgelicht waar we zelf erg enthousiast over zijn. Mocht je liever in de rust van het Cortenhuys willen eten dan zijn er ook ruim 100 restaurants die thuis bezorgen.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen in en rondom Enschede. Voor de allerkleinsten maar ook voor wat oudere kinderen zijn er allerlei activiteiten en uitjes in de omgeving. We hebben een paar voorbeelden ter inspiratie, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen!

Proceed Booking

×